ساخت اشکال خاص یونولیتی
توضیحات
ساخت اشکال خاص یونولیتی با استفاده از دستگاه سی ان سی برش یونولیت و فوم
برای مشاوره و خرید با شماره: 09169394640 تماس بگیرید
تیم فنی گروه صنعتی دیوک در حال کار
تیم فنی گروه صنعتی دیوک . هادی بایرامپور . بهروز قاسمی تاج . علی اصغر دارستانی
یونولیت چیست ؟
در کشور ما یونولیت Jonulite با نام های پلاستوفوم ، یونولیت و آکاسیف شناخته می شود که نام اصلی آن پلی استیرن انبساطی Expanded Polystyrene یا EPS می باشد و در اکثریت کشورهای آمریکای شمالی استایروفوم Styrofoam نامیده می شود . ادوارد سیمون در سال 1839 این ماده پرکاربرد را کشف کرد و سپس کمپانی کوپر در سال 1959 اقدام به تولید پلی استایرن انبساطی نمود . یونولیت نوعی ماده سبک و مخلوطی است که از ریختن مواد پلی استایرن داخل قالب ها و منبسط شدن آنها حاصل می گردد که حاوی رنگ سفید می باشد و می توان آن را با رنگ کاری به رنگ دلخواه خود درآورد و پس از طی مراحل تولید به صورت ورق در ابعاد و اندازه های متعدد وارد بازار شده و در صنایع متعدد مورد استفاده واقع می شود که گاهاً لقب فیبر سفید را نیز به آن می دهند .
ورق های یونولیت نوعی پلیمر به رنگ سفید می باشد که عایق رطوبتی ، حرارتی و صوتی محسوب می شود و با استفاده از فرآیندهای پتروشیمی بوجود می آید . یکی از نکات مهم در تولید ورق های یونولیت که به عنوان مشخصه اساسی در نظر گرفته می شود دانسیته ورق یونولیت می باشد ، دانسیته ورق های یونولیتی که سبب رده بندی این ورق ها نیز می شود براساس میزان فشردگی آنها تعیین می گردد .
دانسیته ورق یونولیت بر اساس وزن یک بلوک یونولیت در اندازه های یک در دو متر در 50 سانتی متر محاسبه می شود که نتیجه حاصله با عدد P نمایش داده می شود بنابراین قیمت ورق یونولیت با دانسیته آن ارتباط مستقیم دارد و فشردگی ورق های یونولیتی با دانسیته بالا بیشتر از ورق های یونولیتی با دانسیته پایین می باشد .
دستگاه CNC برش یونولیت و برش فوم دیوک
ساخت ماکت هواپیما با یونولیت
انواع یونولیت :
یونولیت فشرده : این نوع یونولیت به دلیل فشرده بودن دارای دانسیته و وزن بالایی است و در مواردی همچون ساختمان سازی ، خودروسازی ، صنایع غذایی ، قالب سازی ، عایق سازی ، مجمسه سازی ، بسته بندی و… مورد استفاده واقع می گردد .
یونولیت سقفی :
مصرف این یونولیت احداث سقف های ساختمانی است که به صورت تیرچه بلوک ساخته می شوند و یونولیت ها مابین تیرچه ها قرار می گیرند و سپس بتن بر روی آن ریخته می شود . این نوع یونولیت دارای شکل مستطیل با دانسیته بین 7 تا 12 تولید می شود .
یونولیت تیرچه :
از این مدل نیز در ساختمان سازی بهره برده می شود اما برای تیرچه های فلزی کاربرد دارد .
یونولیت دیواری :
همان طور که از نامش پیداست از این یولیت به صورت های زیر بر روی دیوار استفاده می شود :
دیوارپوش فوم
فوم دیواری تزیینی
فوم دیوارپوش
یونولیت دیواری
چند روش جهت چسباندن یونولیت به دیوار وجود دارد که عبارتند از :
چسباندن توسط چسب چوب :
در این روش پشت یونولیت را به چسب چوب آغشته کرده و به مدت 3 دقیقه در هوای آزاد نگه می داریم و سپس حروف یونولیتی را با فشار به دیوار چسبانده و نگه می داریم کمی زمان که گذشت و چسب سفت شده و حروف در جای خود ثابت گشت آن را رها می کنیم .
چسباندن با چسب آکواریوم :
روش اجرا مانند چسب چوب است اما هنگام چسباندن حروف بر روی دیوار نیاز به مدت زمان بیشتری است تا چسب کاملا حروف را بر روی دیوار ثابت نماید .
استفاده از میخ :
ابتدا میخ ها به دیوار زده می شوند و سپس هر حرف
ارتباط با: دیوک
تلفن: ۰۹۱۶۹۳۹۴۶۴۰
آدرس:
تهران کارگر جنوبی
عضو نیاز روز از آذر ۱۳۹۷
لینکهای مفید